Waar kom je terecht?

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals  bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Werner, Roel, Niels, Tim, Paul, Hans en Bart en met ondersteuning van een groot aantal vakexperts zijn wij coördinerend in de ruim 400 projecten die wij op jaarbasis realiseren. Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze werkvoorbereider/projectcoördinator die graag van opdracht tot oplevering de regie heeft over zijn projecten. Je bent dus coördinerend en verantwoordelijk over je eigen projecten.

Renovatie IJsselbrug Zutphen door Aannemersbedrijf Damsteegt Meerkerk

Wat ga je doen?

Ons bedrijf groeit en heeft een mooi toekomstperspectief. De huidige marktsituatie, met een krappe arbeidsmarkt, complexe vraagstukken en innovatie bouwmethoden brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Als projectcoördinator heb je hierin een sleutelrol.

Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten en geeft ondersteuning aan de projectuitvoering binnen de gestelde planning.

Alles begint bij de overdracht vanuit de calculatie. Je krijgt alle essentiële informatie, bijt je in het contract (RAW, D&C etc) en regelt vervolgens een startoverleg met de opdrachtgever. Als alle uitgangspunten in beeld zijn stuur je de engineers aan. Zij maken het ontwerp en zorgen voor de constructieve onderbouwing. Jij controleert deze gegevens, stemt het af met de opdrachtgever en vraagt de vergunning aan. Je bestelt materiaal/materieel, hebt afstemming met onze productieafdelingen (staal,beton, composiet en/of hout) en stelt de benodigde werk-, verkeer-, en kwaliteitsplannen op. Uiteraard bewaak je de begroting en draag je zorg voor een tijdige facturatie van de termijnen. Binnen deze functie heb je veel contact met de opdrachtgever, verschillende leveranciers en alle afdelingen binnen onze organisatie.

Als werkvoorbereider weet je precies wat er ‘binnen en buiten’ speelt en ben je leidend binnen jouw projecten. We bieden kansen om zelf binnen deze projecten aanvullende taken op te pakken. Maar ook om mee te denken bij het voortraject in nieuwe aanbestedingen.

Wat bieden wij?

Bij ons zie je jouw ideeën en oplossingen werkelijkheid worden. Je houdt van 'a tot z' de regie over je eigen projecten. Er wordt niks over de schutting gegooid. En jouw werkzaamheden zijn ook niet beperkt tot een klein deel van het project. Nee, je bent coördinerend in de afstemming met je collega's, onderaannemers en leveranciers. Hele leuke collega's overigens, die je graag helpen bij deze uitdaging.

Verder zijn we heel benieuwd naar jouw suggesties voor mogelijke verbeteringen en innovaties binnen ons bedrijf. Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra.

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.

Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’

Wat neem je mee?

Je hebt HBO werk-en denkniveau en hebt affiniteit met de bouw en/of civiele techniek. Je hebt ervaring met het integraal realiseren van civiele kunstwerken als bruggen, duikers, kadeconstructies en daaraan gerelateerde werkzaamheden. Design en construct contracten, maar ook RAW-bestekken zijn jou op het lijf geschreven.

Je weet van aanpakken, hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen en je raakt niet van slag wanneer er een grote uitdaging op je pad komt.  Oog voor detail en een neusje voor kansen zijn voor jou geen onbekende eigenschappen.

Zo solliciteer je:

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan?  

Bel dan gerust even met Geert van den Born (06-20781176), stuur hem een WhatsApp of reageer per mail: gvandenborn@damsteegtwaterwerken.nl

 

Of vul dit formulier in:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wie zijn wij?

Wij zijn een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van o.a. bruggen, duikers, kadeconstructies, steigers en drijfconstructies met verschillende materiaalsoorten (o.a. beton, staal, composiet en hout).  Vanaf de aanbestedingsfase/offertetraject tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. 
Maar daar blijft het niet bij. We streven ernaar om in gesprek met de opdrachtgever tot de beste oplossing te komen, een duurzame relatie op te bouwen en haar volledig te ontzorgen.  Bovendien zijn we altijd op zoek naar innovaties in de markt.
  
Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten.