Waar kom je terecht?

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals  bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Bij Damsteegt Gripstrip voorzien wij dekplanken voor bruggen, steigers en vlonders van anti- slip profielen. Door groei van deze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?

Samen met je directe collega’s voorzie jij dekplanken voor bruggen, steigers en vlonders van een anti- slip profiel. Je voelt je verantwoordelijk voor een kwalitatief eindproduct en denkt ondertussen mee hoe we in de toekomst het werk slimmer uit kunnen voeren. Wij leren namelijk graag van je inzichten en creativiteit! Je hebt een flexibele instelling, kan overweg met houtbewerkingsmachines of hebt in elk geval de wil dit te leren en bent fit genoeg om stevig aan te pakken. 

Wat bieden wij?

Wij bieden interessant en uitdagend werk in een jong team. Het is een veelzijdige functie, waarin je stevig wordt uitgedaagd. Verder bieden we natuurlijk een goed salaris en secundaire voorwaarden op basis van de CAO Houtverwerkende Industrie.

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken. Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’.

Wat neem je mee?

Qua opleidingsniveau stellen we geen ingewikkelde eisen. We hebben liever iemand met de juiste werkmentaliteit dan een mooie vooropleiding. Samengevat: Je weet van aanpakken, hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen en je raakt niet van slag wanneer er een grote uitdaging op je pad komt. Hopelijk tot snel!

Zo solliciteer je:

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan?  

Bel dan gerust even met Geert van den Born (06-20781176), stuur hem een WhatsApp of reageer per mail: gvandenborn@damsteegtwaterwerken.nl

 

Of vul dit formulier in:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wie zijn wij?


Wij zijn een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van o.a. bruggen, duikers, kadeconstructies, steigers en drijfconstructies met verschillende materiaalsoorten (o.a. beton, staal, composiet en hout).  Vanaf de aanbestedingsfase/offertetraject tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer.
Maar daar blijft het niet bij. We streven ernaar om in gesprek met de opdrachtgever tot de beste oplossing te komen, een duurzame relatie op te bouwen en haar volledig te ontzorgen.  Bovendien zijn we altijd op zoek naar innovaties in de markt.
 
Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten