Klaar voor een nieuwe start?

Organisatie

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals  bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Binnen Damsteegt Metaal maken we met ca. 15 mensen de mooie staalconstructies. Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste lasser/samensteller.

Vacature lasser bij Damsteegt Meerkerk
Vacature lasser bij Damsteegt Meerkerk

Wat ga je doen?

Dat lijkt ons vanzelfsprekend. Maar als je geinteresseerd bent, kan je altijd even bellen.

Wat bieden wij?

Wij bieden interessant en uitdagend werk in een jong team. Het is een veelzijdige functie, waarin je stevig wordt uitgedaagd. Verder bieden we natuurlijk een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Metaal & Techniek.

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.

Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’

Wat neem je mee?

Een positieve, zelfstandige en leergierige instelling. En een mig-mag niveau 2 certificaat.

Stalen brug Hoofddorp - Aannemersbedrijf Damsteegt Meerkerk
Stalen brug Hoofddorp - Aannemersbedrijf Damsteegt Meerkerk

Zo solliciteer je:

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan?  

Bel dan gerust even met Geert van den Born (06-20781176), stuur hem een WhatsApp of reageer per mail: gvandenborn@damsteegtwaterwerken.nl

 

Of vul dit formulier in:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wie zijn wij?

Wij zijn een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van o.a. bruggen, duikers, kadeconstructies, steigers en drijfconstructies met verschillende materiaalsoorten (o.a. beton, staal, composiet en hout).  Vanaf de aanbestedingsfase/offertetraject tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. 
Maar daar blijft het niet bij. We streven ernaar om in gesprek met de opdrachtgever tot de beste oplossing te komen, een duurzame relatie op te bouwen en haar volledig te ontzorgen.  Bovendien zijn we altijd op zoek naar innovaties in de markt.
  
Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten.