Waar kom je terecht?

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals  bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Wanneer je ons (administratie)team komt versterken dan wordt je onderdeel van een dynamisch familiebedrijf met enthousiaste collega’s. Ons bedrijf kent een zeer platte structuur waar iedereen samenwerkt om onze organisatie sterker en efficiënter te maken. Door inzet van creativiteit en gedrevenheid kunnen we als bedrijf door blijven ontwikkelen. Dit geldt ook op administratief / financieel gebied.

Wat ga je doen?

Ter versterking op de financiële afdeling zoeken we een enthousiaste collega met kennis van zaken voor 32 tot 40 uur per week.

Vanuit je administratieve / financiële opleiding (liefst MBA) en enkele jaren werkervaring heb je inzichten verkregen die je bij ons kunt toepassen om zo een volgende stap in je carrière te zetten. Je hebt een afgebakend eigen takenpakket, waarbij wij jou de volledige verantwoordelijkheid willen geven. En jij moet die dus ook willen dragen. Daarnaast stellen we het zeer op prijs als je samen met de controller mee wilt denken over verdere verbeteringen. Bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering en automatisering. Hier zijn ook andere mensen uit de organisatie bij betrokken.

In de basis bestaan je taken uit:

  • Digitaal verwerken inkoopfacturen
  • Digitale verkoopfacturatie
  • Digitale verwerking bankafschriften
  • Urenverwerking
  • Voorraadboekingen
  • Overzichtelijk houden tussenrekeningen
  • Voorbereiden BTW aangifte

Bovenstaande werkzaamheden voor meerdere bedrijfsonderdelen binnen ons concern.

Je weet van aanpakken en je hebt de ambitie om je steentje bij te dragen aan de groei van onze bedrijfsonderdelen, zoals de groei van de jonge bouwonderneming Zederik Bouw. Kennis van projectadministratie helpt je om mee te bouwen aan verdere professionalisering van onze bedrijfsonderdelen.

Uitdagingen:

Binnen de reguliere werkzaamheden, zoals hierboven omschreven, zijn we op weg om processen te digitaliseren en te automatiseren. Daarnaast liggen er uitdagingen op het gebied van projectadministratie en managementrapportages binnen verschillende onderdelen van ons bedrijf. Kortom: we geven je de ruimte om vanuit een basis takenpakket jezelf te ontwikkelen binnen jóuw interessegebieden.

Waarom werken bij Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.

Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’

 

Voel je je aangetrokken?

Wil jij ons team komen versterken en pas jij in het hierboven geschetste profiel? Bel dan gerust even met Gerrit Heuvelman (0183 201064) of reageer per mail: gheuvelman@damsteegtwaterwerken.nl

 

Of vul dit formulier in:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wie zijn wij?

Wij zijn een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van o.a. bruggen, duikers, kadeconstructies, steigers en drijfconstructies met verschillende materiaalsoorten (o.a. beton, staal, composiet en hout).  Vanaf de aanbestedingsfase/offertetraject tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. 
Maar daar blijft het niet bij. We streven ernaar om in gesprek met de opdrachtgever tot de beste oplossing te komen, een duurzame relatie op te bouwen en haar volledig te ontzorgen.  Bovendien zijn we altijd op zoek naar innovaties in de markt.
  
Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten.