Waar kom je terecht?

Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals  bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen (met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar!) verstaan hun vak en leveren werk waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Frank, Jan Willem, Jonathan en Geert en met ondersteuning van een groot aantal vakexperts ontwerpen en berekenen wij de ruim 400 projecten die wij op jaarbasis realiseren. Door groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wij zijn op zoek naar een gedreven constructeur die onze projecten constructief uitwerkt en zoekt naar optimalisaties. 

Engineering Aannemersbedrijf Damsteegt Meerkerk Constructeur Ontwerper

Wat ga je doen?

Ons bedrijf groeit en heeft een mooi toekomstperspectief. De huidige marktsituatie, met een krappe arbeidsmarkt, complexe vraagstukken en innovatie bouwmethoden brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Zowel voor onszelf als voor onze opdrachtgevers willen we de kwaliteit en de inzichtelijkheid van onze ontwerpen vergroten.  

Je bedenkt in samenwerking met collega’s van de engineering, de calculatie en de werkvoorbereiding integrale oplossingen voor civiele vraagstukken en werkt deze constructief uit. Denk bij hierbij bijvoorbeeld aan drijfconstructies, kadeconstructie, bruggen en uitkijktorens. 

Met een loopje naar ‘beneden’ kan je praktische (detail)kennis opdoen bij onze staal-,composiet-, beton- en houtproductiehallen. De collega’s van de buitendienst geven ook graag terugkoppeling. Met die kennis zoek je naar slimme en praktische oplossingen.

Wat bieden wij?

Bij ons zie je jouw ideeën en oplossingen werkelijkheid worden. Je ontwerp verdwijnt niet zomaar over de schutting. Nee, je houdt continu contact met je collega's van de werkvoorbereiding, productie en uitvoering. Je brengt jouw expertise in, maar krijgt ook kennis terug. En dat gaat op een informele, prettige manier. Je wordt omringd door jonge ambitieuze collega's. De gemiddelde leeftijd binnen het bedrijf is 35 jaar. Binnen de engineering en werkvoorbereiding is dit 30 jaar. 

Verder zijn we heel benieuwd naar jouw suggesties voor mogelijke verbeteringen en innovaties binnen de engineeringsafdeling, maar ook in de rest van de organisatie. Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede secundaire voorwaarden uit de CAO Bouw & Infra.

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken.

Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’

Wat neem je mee?

Je hebt HBO+ werk-en denkniveau en hebt affiniteit met de bouw en/of civiele techniek. Bij voorkeur heb je ervaring met het integraal realiseren van civiele kunstwerken als bruggen, duikers, kadeconstructies en daaraan gerelateerde werkzaamheden. Het belangrijkste is in ieder geval je ambitie en bereidheid om (nieuwe) dingen te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Zo solliciteer je:

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan?  

Bel dan gerust even met Geert van den Born (06-20781176), stuur hem een WhatsApp of reageer per mail: gvandenborn@damsteegtwaterwerken.nl

 

Of vul dit formulier in:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wie zijn wij?

Wij zijn een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van o.a. bruggen, duikers, kadeconstructies, steigers en drijfconstructies met verschillende materiaalsoorten (o.a. beton, staal, composiet en hout).  Vanaf de aanbestedingsfase/offertetraject tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. 
Maar daar blijft het niet bij. We streven ernaar om in gesprek met de opdrachtgever tot de beste oplossing te komen, een duurzame relatie op te bouwen en haar volledig te ontzorgen.  Bovendien zijn we altijd op zoek naar innovaties in de markt.
  
Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten.