Waar kom je terecht?

Aannemersbedrijf Damsteegt is een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, (materiaalonafhankelijk) produceren en realiseren van civieltechnische kunstwerken, zoals bruggen, kadeconstructies, duikers, steigers en drijfconstructies. Vanaf de aanbestedingsfase tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer. Onze ca. 125 gemotiveerde vakmensen verstaan hun vak en leveren werk (met hun handen) waar we trots op kunnen zijn!

Wij zijn Wim, Eduard en Lieneke en samen met een aantal vak-experts vormen wij het hart van de organisatie: de calculatie afdeling. We willen onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en daarom zijn we op zoek naar jou.

Onze calculatieafdeling heeft de ambitie om te innoveren en te verfijnen. Hierbij kunnen we jou goed gebruiken!

Fietsbruggen

Wat ga je doen?

Ons bedrijf groeit en heeft een mooi toekomstperspectief. De huidige marktsituatie complexe vraagstukken en innovatie bouwmethoden brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Binnen de calculatie afdeling staan we hierin centraal. Wij zijn dan ook op zoek naar gedreven, punctuele en betrouwbare collega met een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen. Wij waarderen de wil om te veranderen en te innoveren.

Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in het stroomlijnen van informatie die vanuit diverse kanalen op ons afkomt. Jij zorgt dat jouw collega’s van de calculatie maximaal gefaciliteerd worden in hun werkzaamheden. Je maakt offertes op, zorgt voor correcte afhandeling van de mail en verzorgt de dossieropbouw van projecten waar aan gecalculeerd wordt. Daarnaast hou jij er van om dingen tot op de bodem uit te zoeken en ben je niet bang om de telefoon op te pakken en zaken na te bellen. De Nederlandse taal beheers jij tot in de puntjes en bent dan ook tekstueel sterk onderlegd.

Al deze werkzaamheden dragen bij aan verfijnde calculaties voor onze opdrachtgevers en een prettige workflow voor je calculatie-collega’s. Deze opdrachtgevers zijn gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers. Een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel is belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig indienen van documenten en het bewaken van deadlines voor aanbestedingen. Het succes van de volledige organisatie wordt mede bepaald door de manier waarop jij jouw werkzaamheden uitvoert!

Wat bieden wij?

Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten. Wij bieden een hele interessante, veelzijdige uitdaging voor 32 - 40 uur per week waar je zowel aan onze klanten als aan het hele team een bijdrage kunt leveren. Uiteraard staat hier een marktconform salaris tegenover.

Waarom Damsteegt?

Damsteegt is ambitieus en zoekt collega’s met ambitie. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. Daardoor is er een informele, open sfeer. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. We hebben de sterke overtuiging dat we alleen met elkaar ons doel kunnen bereiken. Met elkaar zijn we ‘de verbinders van morgen’.

Wat neem je mee?

Je hebt bij voorkeur een HAVO- diploma. Affiniteit met de bouw of civiele techniek zou mooi zijn, maar is geen must. We hebben liever een ‘slimme doener’ die nog nooit een bouwbedrijf van binnenuit heeft gezien dan iemand met veel relevante kennis maar niet de juiste werkmentaliteit. Je weet van aanpakken, hebt de ambitie om het onderste uit de kan te halen en je raakt niet van slag wanneer er een grote uitdaging op je pad komt.  Oog voor detail en een neusje voor kansen zijn voor jou geen onbekende eigenschappen.

Zo solliciteer je:

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan?  

Bel dan gerust even met Geert van den Born (06-20781176), stuur hem een WhatsApp of reageer per mail: gvandenborn@damsteegtwaterwerken.nl

 

Of vul dit formulier in:

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Wie zijn wij?


Wij zijn een multidisciplinaire aannemer en specialist in het ontwerpen, produceren en realiseren van o.a. bruggen, duikers, kadeconstructies, steigers en drijfconstructies met verschillende materiaalsoorten (o.a. beton, staal, composiet en hout).  Vanaf de aanbestedingsfase/offertetraject tot en met de nazorg in realisatie doen we alles in eigen beheer.
Maar daar blijft het niet bij. We streven ernaar om in gesprek met de opdrachtgever tot de beste oplossing te komen, een duurzame relatie op te bouwen en haar volledig te ontzorgen.  Bovendien zijn we altijd op zoek naar innovaties in de markt.
 
Wanneer je bij ons komt werken krijg je naast leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden de kans om je creativiteit en gedrevenheid in te zetten