Damsteegt biedt de beste oplossing voor uw civieltechnische vraagstuk. Met passie voor het werk adviseren, produceren en realiseren wij vanuit onze expertise en innovativiteit voor nu en de toekomst.

Diensten

Wij streven ernaar u in de gehele keten te ontzorgen. Dit vertaalt zich in onze expertises.

Of het nu gaat om kleinschalige oplossingen of om grote complexe projecten; maatwerk staat bij ons voorop. Wij communiceren direct en persoonlijk naar elkaar en de opdrachtgever. En we zijn in staat om snel te schakelen en flexibel te zijn. Binnen onze organisatie denkt iedereen mee in oplossingen. Alleen met elkaar kunnen we ons doel bereiken.

Opdrachtgevers

Kwaliteit, continuïteit, flexibiliteit en tevreden klanten vormen de basis om plezierig zaken te doen. Wij dragen deze zaken dan ook hoog in het vaandel en helpen elke opdrachtgever de gewenste oplossing te vinden. Dit doen we onder andere voor de rijksoverheid, provincies, gemeenten, recreatie- en waterschappen, aannemers en projectontwikkelaars. Hoe eerder wij bij uw vraagstuk betrokken worden, hoe beter wij tot ons recht komen.

Geschiedenis

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V. is opgericht in 1992 als eenmanszaak. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming die dagelijks met circa 125 medewerkers diverse grond-, weg- en waterbouw projecten realiseert. In 1997 zijn wij met ons kantoor en werkplaats neergestreken aan de Bazeldijk 86 te Meerkerk. In de daaropvolgende jaren hebben we onze overdekte productiefaciliteiten hier fors uitgebreid en hebben we beschikking over 35.000m2 buitenterrein waar we veel materiaal voorradig houden. In februari 2016 hebben wij aanvullend daarop een moderne bedrijfshal gerealiseerd aan de Duurzaamheidsring 320. Naast de kantoorfunctie hebben we daar ook de beschikking gekregen over ca. 6000m2 extra overdekte productiefaciliteiten.

Volg een rondleiding:

De verbinders van morgen

Wilt u kennis maken?

We komen graag met u in contact. Stuur ons een bericht via de website of neem contact met ons op via de gegevens hiernaast.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

Email:
info@damsteegtwaterwerken.nl

0183 359 027