Beheer en Onderhoud

Wij bouwen voor nu en de toekomst. Onze producten zijn daarom duurzaam ontworpen en geproduceerd. Hiermee kunnen we primair al de onderhoudskosten reduceren. Gedegen onderhoud verlengt echter de levensduur van een object en zorgt voor een verlaging van de totale kosten over de levensduur (TCO). 

Periodieke reiniging draagt bij aan een verlengde levensduur, de veiligheid en esthetische waarde van civiele kunstwerken. Dagelijks zijn bij ons verschillende onderhoudsploegen op pad voor preventief onderhoud. Hiermee voorkomen we incidenten en hoge kostenposten door onvoorziene zaken.

Wij passen geen chemische- en/of afbijtmiddelen toe voor het verwijderen van graffiti, verflagen, hars, lijm en atmosferische vervuiling.

Onderdelen met conservering worden gereinigd met 100 bar verwarmd water van de SteamPLUS. De schade voor de omgeving en de houten onderdelen wordt hierdoor geminimaliseerd. SteamPLUS minimaliseert het watergebruik en beschadigt de kunstwerken niet. Wij maken geen gebruik van chemische en/of afbijtmiddelen. In gebieden met zoetwater wordt het water uit de watergang gebruikt om reinigingswerkzaamheden te verrichten. Dit is een circulaire en duurzame maatregel. In zoutwater gebieden wordt zoetwater uit de tank van de SteamPLUS toegepast.

De verbinders van morgen

Kunt u onze hulp gebruiken bij het thema 'Beheer en Onderhoud?'

We komen graag met u in contact. Stuur ons een bericht via de website of neem contact met ons op via de gegevens hiernaast.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

Email:
info@damsteegtwaterwerken.nl

0183 359 027