In alle lagen van onze organisatie is praktische kennis, theoretische kennis en jarenlange ervaring aanwezig. Wij hebben materiaalexperts in hout, staal, beton en composiet en kennis van productie, uitvoering en onderhoud. Vanuit Inspectie en Advies inspecteren we jaarlijks honderden kunstwerken. Dit alles komt samen in ons advies waarbij kwaliteit en duurzaamheid belangrijke aspecten zijn. In dit advies geven we helder en eenduidig onze visie op uw vraagstuk. En uiteindelijk zijn wij ook nog in staat om deze visie volledig in eigen huis te realiseren! 

Voor het Ontwerp en de Engineering beschikken wij over een professionele engineeringsafdeling die bestaat uit verschillende tekenaars en constructeurs. Kleine projecten tot grootschalige complexe projecten worden hier technisch uitgewerkt in 2D-en 3D ontwerpen. Onze engineers zijn regelmatig in de productiehallen en op locatie te vinden om hun ontwerpen verder te verfijnen en zo de productkwaliteit te maximaliseren.

In vijf moderne productiehallen met een totaal overdekt vloeroppervlak van ca. 10.000m2 is onze Productie van staal, beton en composiet ondergebracht. Verder vindt hier ook houtbewerking plaats en de assemblage van onze producten. Ook hebben we een verwarmde faciliteit ingericht voor het aanbrengen van Gripstrip ®: dé duurzame antislip-oplossing voor looppaden. 

Een van de onderscheidende kenmerken van ons bedrijf is dat we alles zelf in huis hebben. Ons personeel is vakkundig, deskundig en ervaren, en beschikt over de juiste papieren en certificaten. Daarnaast hebben we al ons materieel in eigen beheer. Van vrachtwagens, gespecialiseerde kranen en heistellingen tot onderhoudsvoertuigen. Op ons 35.000m2 grote buitenterrein hebben we veel materiaal voorradig. Dit alles zorgt ervoor dat we ook in de Realisatie snel kunnen schakelen en onze afhankelijkheid van leveranciers of onderaannemers beperkt is. Alleen op deze manier kunnen we onze hoge kwaliteitsambities waarmaken.

Wij bouwen voor nu en de toekomst. Onze producten zijn daarom duurzaam ontworpen en geproduceerd. Hiermee kunnen we primair al de onderhoudskosten reduceren. Gedegen Beheer en Onderhoud verlengt echter de levensduur van een object en zorgt voor een verlaging van de totale kosten over de levensduur (TCO).  Periodieke reiniging draagt bij aan een verlengde levensduur, de veiligheid en esthetische waarde van civiele kunstwerken. Dagelijks zijn bij ons verschillende onderhoudsploegen op pad voor preventief onderhoud. Hiermee voorkomen we incidenten en hoge kostenposten door onvoorziene zaken.

 

 

 

De verbinders van morgen

Waar kunnen we u mee helpen?

We komen graag met u in contact. Stuur ons een bericht via de website of neem contact met ons op via de gegevens hiernaast.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

Email:
info@damsteegtwaterwerken.nl

0183 359 027