Damsteegt biedt de beste oplossing voor uw civieltechnische vraagstuk. Met passie voor het werk adviseren, produceren en realiseren wij vanuit onze expertise en innovativiteit voor nu en de toekomst.

Vanuit expertise en passie voor het vak streven wij ernaar de beste oplossing te realiseren voor u als klant. Door continu te innoveren doen we dat voor nu en in de toekomst. We willen u daarbij in de gehele keten ontzorgen. Hieronder leest u hoe wij dat doen:

Inspecteren en adviseren

In alle lagen van onze organisatie is praktische kennis, theoretische kennis en jarenlange ervaring aanwezig. Wij hebben materiaalexperts in hout, staal, beton en composiet en kennis van productie, uitvoering en onderhoud. Verder inspecteren we jaarlijks honderden kunstwerken.

Dit alles komt samen in ons advies waarbij kwaliteit en duurzaamheid belangrijke aspecten zijn. In dit advies geven we helder en eenduidig onze visie op uw vraagstuk. En uiteindelijk zijn wij ook nog in staat om deze visie volledig in eigen huis te realiseren!

Ontwerpen & Engineering

Binnen Damsteegt hebben wij een professionele engineeringsafdeling die bestaat uit verschillende tekenaars en constructeurs. Kleine projecten tot grootschalige complexe projecten worden hier technisch uitgewerkt in 2D en 3D ontwerpen. Onze engineers zijn regelmatig in de productiehallen en op locatie te vinden om hun ontwerpen verder te verfijnen en zo de productkwaliteit te maximaliseren.

Produceren

In Meerkerk hebben we een vijftal moderne productiehallen met een totaal overdekt vloeroppervlak van ca. 10.000m2. Hier werken we gemotiveerd in de staalproductie, betonproductie en composietproductie. Verder vindt hier ook houtbewerking plaats en de assemblage van onze producten. Ook hebben we een verwarmde faciliteit voor het aanbrengen van gripstrip: dé duurzame antislip-oplossing voor uw looppaden.

Realiseren

De kwaliteit van ons bedrijf is dat we alles in huis hebben. Ons personeel is vakkundig, deskundig en ervaren, en beschikt over de juiste papieren en certificaten. Daarnaast hebben we al ons materieel in eigen beheer. Van vrachtwagens, gespecialiseerde kranen en heistellingen tot onderhoudsvoertuigen. Op ons 35.000m2 grote buitenterrein in Meerkerk hebben we veel materiaal voorradig. Dit alles zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en onze afhankelijkheid van leveranciers of onderaannemers beperken. Alleen op deze manier kunnen we onze hoge kwaliteitsambities waarmaken.

Beheer & onderhoud

Wij bouwen voor nu en de toekomst. Onze producten zijn daarom duurzaam ontworpen en geproduceerd. Hiermee kunnen we primair al de onderhoudskosten reduceren. Gedegen onderhoud verlengt echter de levensduur van een object en zorgt voor een verlaging van de totale kosten over de levensduur (TCO). Dagelijks zijn bij ons verschillende onderhoudsploegen op pad voor preventief onderhoud. Hiermee voorkomen we incidenten en hoge kostenposten door onvoorziene zaken.

De verbinders van morgen

Waar kunnen we u mee helpen?

We komen graag met u in contact. Stuur ons een bericht via de website of neem contact met ons op via de gegevens hiernaast.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

Email:
info@damsteegtwaterwerken.nl

0183 359 027