1700 zonnepanelen. Ruim 354.000 kWh stroom per jaar.

Plaatsing 1700 zonnepanelen 

Aannemersbedrijf Damsteegt spant zich in om de negatieve impact van de bedrijfsvoering op de leefomgeving te beperken. Recent is hier opnieuw concreet vorm aan gegeven met de plaatsing van 1700 zonnepanelen op het dak van de bedrijfspanden. Deze stap ligt volledig in lijn met de ambitieuze CO2-reductie doelstellingen. Deze panelen stellen ons in staat om op jaarbasis ruim 354.000 kWh dagstroom te produceren. Dit is ruimschoots voldoende om in onze eigen behoefte te voorzien. Door de stroom die we niet zelf verbruiken terug te leveren aan het net voorzien we ruim 70 woningen een jaar lang van stroom! 

CO2- neutrale productiefaciliteiten

Bij de ruim 400 projecten die we jaarlijks als bedrijf realiseren is duurzaamheid en circulariteit altijd al het uitgangspunt.
Met de plaatsing van deze zonnepanelen is op een duurzame en CO2-neutrale manier voorzien in de energiebehoefte van al onze productiefaciliteiten. 

  We maken graag kennis

  Doorpraten over duurzaamheid?

  Heeft u een vraagstuk rondom circulariteit of duurzaamheid? Door onze kennis en kunde kunnen wij u al bij de startfase van een proces adviseren en begeleiden. U kunt uw gegevens en vraag vermelden in onderstaand formulier of ons telefonisch bereiken op 0183 359 027

  Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

  Contactgegevens

  Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.
  Duurzaamheidsring 320
  4231 EX Meerkerk

  Email:
  info@damsteegtwaterwerken.nl

  0183 359 027